Εξορμήσεις

20.07.2010
ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ - Φαράγγι Πατσού 18/7/10

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010 και ο Ε.Ο.Σ Μοιρών περπάτησε στο πανέμορφο φαράγγι του Αγ. Αντωνίου το οποίο ξεκινάει λίγο έξω από το χωριό Πατσός (μικρό καταπράσινο χωριό του Δ. Συβρίτου το οποίο απέχει από την πόλη του Ρεθύμνου 30 χμ.)

Το φαράγγι παρά την απουσία νερού ήταν πανέμορφο και ενθουσίασε τα μέλη της ομάδας μας. Τα τεράστια δέντρα , οι κάθετοι βράχοι , τα αγριολούλουδα και η υποψία νερού αποτέλεσαν το σκηνικό στο οποίο έλαβαν μέρος για 1ωρ. 30 λ. περίπου οι ορειβάτες της παρέας μας .

Στο τέλος όλοι δήλωσαν την επιθυμία να το ξαναπεράσουν σύντομα αλλά με περισσότερο νερό την επόμενη φορά .

Κείμενο & φωτο :Μανώλης Ντρετάκης

Φωτογραφίες


Σχετκά με τον Ε.Ο.Σ.Μ.

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 08.08.88

Ο Ε.Ο.Σ Μοιρών ιδρύθηκε στις 8 Αυγούστου 1988 από μια ομάδα ευαίσθητων ανθρώπων που θέλησαν να μοιραστούν και να διαδώσουν την αγάπη τους για το βουνό και το περιβάλλον.

Η ορειβασία – πεζοπορία δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Μέσα από την ορειβασία δεν καλλιεργείται το ανταγωνιστικό πνεύμα, αλλά η συναδελφικότητα και αλληλεγγύη. Το αίσθημα όμως της νίκης αναπληρώνεται από τις μοναδικές στιγμές που απολαμβάνει ο ορειβάτης, δίπλα στη φύση. Δεν είναι μόνο η χαρά της κατάκτησης της κορυφής, αλλά το «ταξίδι» προς την κορυφή, η παρέα και η φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ των ορειβατών. Εικόνες και συναισθήματα που χαράσσονται ανεξίτηλα στο μυαλό και στην ψυχή τους.

Πρόγραμμα εκδρομών

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ