Εξορμήσεις

17.05.2010
ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ - Ποδηλασία στην Καλύβα του Λαού

Ποδηλασία στην Καλύβα του Λαού

Μια ομάδα από έξι ορειβάτες του Ε.Ο.Σ Μοιρών ποδηλατήσαμε από τις Μοίρες μέχρι την παραλία του Κόκκινου Πύργου αφού πρώτα κάναμε μια μικρή στάση στην Καλύβα του Λαού και στο όμορφο δασάκι του Αφραθιά . Όμορφο και περιποιημενο το δασάκι , αλλά η είσοδός του με τα σκουπίδια έξω από τους κάδους μόνο εικόνα εγκατάλειψης και αδιαφορίας θυμίζει . Κρίμα!

Ακολούθησε φαγητό και κρασί σε ταβέρνα στον Κόκκινο Πύργο και επιστροφή πίσω στις Μοίρες με ούριο άνεμο .

Κείμενο & φωτογραφίες : Μανώλης Ντρετάκης

 

 

Φωτογραφίες


Σχετκά με τον Ε.Ο.Σ.Μ.

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 08.08.88

Ο Ε.Ο.Σ Μοιρών ιδρύθηκε στις 8 Αυγούστου 1988 από μια ομάδα ευαίσθητων ανθρώπων που θέλησαν να μοιραστούν και να διαδώσουν την αγάπη τους για το βουνό και το περιβάλλον.

Η ορειβασία – πεζοπορία δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Μέσα από την ορειβασία δεν καλλιεργείται το ανταγωνιστικό πνεύμα, αλλά η συναδελφικότητα και αλληλεγγύη. Το αίσθημα όμως της νίκης αναπληρώνεται από τις μοναδικές στιγμές που απολαμβάνει ο ορειβάτης, δίπλα στη φύση. Δεν είναι μόνο η χαρά της κατάκτησης της κορυφής, αλλά το «ταξίδι» προς την κορυφή, η παρέα και η φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ των ορειβατών. Εικόνες και συναισθήματα που χαράσσονται ανεξίτηλα στο μυαλό και στην ψυχή τους.

Πρόγραμμα εκδρομών

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ